Главно мени
Почетна
Информации и новости
Стипендирање
Закони на Р. Македонија
Инвестициони проекти
Весник Занаетчија
Менаџмент Занаетчиска Комора Битола
Менаџмент Републичка Занаетчиска Комора
Историја
Кредитни линии
Регистрирани занаетчии
Маркетинг агенција
Invesment Bitola
Огласи за вработување
Конкурс за стручно оспособување на ученици
За нас
History of RM
Expo Macedonia
Зачленување
Издавање на документи
Тендери - проекти
Контакт
Логирање
Корисничко име

Лозинка

Запамтиме
Ја заборави лозинката
Статистики
Корисници: 21
Вести: 3
Линкови: 0
Посетители: 556484
Присутни
Ние имаме 2 гости онлајн
Време
Битола
Click for Bitola, Macedonia Forecast
Контакт
Komora na zanaetcii - Bitola Испечати
Bitola
Makedonija
7000


Address: Braka Mingovi 18 P.Fax 52
7000 Bitola
Europe - Macedonia

+389(0)47203900
+389(0)47203330
+389(0)70237108 Претседател

chamberbt@t-home.mk
zanaetkombt@t-home.mk
msn: chamberbitola@hotmail.com
msn: palenzodimce@msn.com
skype: palenzodimce


Address: Apostol Guslarot 1a GTC Bunjakovec (Centar) P.Fax 52
Skopje
Macedonia
Europe
1000

 
Translate
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Пребарај
 
 
www.zanaetciibitola.com.mk www.zanaetciskakomorabitola.mk www.craftsmenskopje.mk www.craftsmenbitola.mk www.craftsmenchamberskopje.mk www.craftsmenchamberbitola.mk www.chambercraftsmenbitola.mk www.regionalnazanaetciskakomorabitola.com.mk www.chamberbitola.mk www.regionalnazanaetciskakomoraskopje.mk www.zanaetciskakomoraskopje.com.mk www.opstinskazanetciskakomorabitola.mk www.chambermacedonia.com.mk www.clubindustrijalci.com.mk www.biznisclubmacedonia.com.mk www.zanaetcija.mk www.vesnikzanaetcija.com.mk www.republickazanaetciskakomoramacedonia.com.mk www.zanaetciskakomoramacedonia.com.mk www.fondationpalenzo.com.mk www.skolazazanaetpalenzo.com.mk www.akademijaelectrolux.com.mk www.schoolelectrolux.com.mk

Електролукс - Elektroluks - Electrolux

Designed by MakBots